Hotellets Restaurang

                                       Lunchmeny

                                         Vecka 45


                                       Måndag 4


                Baconlindad köttfärslimpa serveras med

                          gräddsås och kokt potatis.                                  

                                        Tisdag 5

     Stekt fläsk serveras med kokt potatis,bruna böner och löksås.


  Fiskpudding serveras med gröna ärtor, brynt smör, pepparrot och                                            kokt potatis.


                                       Onsdag 6

         Gulaschsoppa serveras med gräddfil och ny bakad bröd.

Fiskgratäng med dill och räkor servera med potatismos.


                                       Torsdag 7                    

       Fläskkarre serveras med rosmarinsås och rostad potatis.

Stekt strömming serveras med skirat smör, gröna ärtor,rårörda

                                  lingon och potatismos.


                                         Fredag 8

    Stekt kycklingfile serveras med rostad grönsaker och varm BBQ-sås.

HAMBURGERKVÄLL

17;00 - 21:00

25654f91-1bfe-4a82-a219-2fc75867c1b7
28a72fc41969a5122dcb9c35c42b82dd
2497fac0bb01fb37f177ae5c64c1bd49
b360a1780361e745f177f02bdf598d93
varvet___serialized1
IMG_20240519_215617_485

Våra öppettider:

Måndag - Fredag 11:30-15:00 (lunch)

Fredag kväll: 17:00-21:00 (hamburgare) 

Ring oss på: 0760-234860

eller 

 Maila till: rest@hotellvarvet.

se

Välkomna önskar Paula med team!!