Lunchmeny
Vecka 45
Måndag 4
Baconlindad köttfärslimpa serveras med
gräddsås och kokt potatis.
Tisdag 5
Stekt fläsk serveras med kokt potatis,bruna böner och löksås.
Fiskpudding serveras med gröna ärtor, brynt smör, pepparrot och kokt potatis.
Onsdag 6
Gulaschsoppa serveras med gräddfil och ny bakad bröd.
Fiskgratäng med dill och räkor servera med potatismos.
Torsdag 7
Fläskkarre serveras med rosmarinsås och rostad potatis.
Stekt strömming serveras med skirat smör, gröna ärtor,rårörda
lingon och potatismos.
Fredag 8
Stekt kycklingfile serveras med rostad grönsaker och varm BBQ-sås.
HAMBURGERKVÄLL
17;00 - 21:00
Relax & Bad +46760054640, mail: relax@hotellvarvet.se
Hotellet +46760054640, mail: hotell@hotellvarvet.se
Restaurangen +46760234860, mail: rest@hotellvarvet.se
Kontoret:
+46760054640
Ravinvägen 2, 474 31 Ellös
Copyright © Alla rättigheter förbehållna